Multiflo™

Széleskörű tapasztalattal a víz- és szennyvízülepítésben.

Első, 1969-es alkalmazása óta a Veolia Water Technologies folyamatosan fejleszti a Multiflo™ technológiát.

Világszerte több, mint 480 Multiflo™ referenciájának köszönhetően a Veolia Water Technologies hatékony, széleskörű alkalmazási tapasztalattal rendelkezik a folyamat optimalizációjában és fejlesztésében a vevői igények kielégítésére.

A Multiflo™ széria (Mono, Mono Plus, Duo, Trio) számos kialakítása felhasználási lehetőségek egész sorát fedi le, így biztosítva a technológia tökéletes illeszkedését az adott vízkezelési sorba a lehető legsűrűbb iszapkoncentráció elérése érdekében.

A Multiflo™ család kis és nagy üzemek számára is ideális megoldás, bármilyen vízösszetétel, szennyezőanyag-tartalom mellett.

  • A Multiflo™ hatékonyan csökkenti az ivóvízkezelés, vízlágyítás során a nyersvíz összes lebegőanyag tartalmát (TSS), a csapadékba beépült szervesanyag- és nehézfémtartalmat, zavarosságot, színhatást.
  • A Multiflo™-val 10-4000 mg/l kiindulási lebegőanyagtartalomnál 3 NTU alatti zavarosság* érhető el, a nyersvíz összetételének függvényében.
  • A Multiflo™ elsődleges, másodlagos és harmadlagos tisztítási fokozatként is alkalmazható szennyvíz és csapadékvíz kezelési technológiaként a lebegőanyagtartalom és akár a szerves szén és foszfortartalmú szennyezők eltávolítására is.

*NTU: nefelometric turbidity unit (nefelometrikus zavarossági egység). A nefelometria az oldatok zavarosságának mérésére szolgáló eljárás, melynek során közvetlenül a szórt fényt mérik. Az NTU és a TSS (összes lebegőanyagtartalom) összefüggése mindig függ a lebegőanyagtartalom összetételétől is (részecskék mérete, stb.), de általában használható az „1 mgTSS/l ~ 1.0 - 1.5 NTU" összefüggés.