Hydrotech Microscreen filters

Hydrotech microscreen filters
2017-12-11

Svetsare till Hydrotech

Veolia Water Technologies söker en svetsare till Hydrotech i Vellinge. Du kommer att förstärka vår produktionsavdelning som idag består av 15 medarbetare som arbetar med tillverkning av Hydrotechs mikrosilar. 

Genom ett etablerat nätverk av globala partners säljs våra filter i världens alla hörn, idag har vi sålt över 9000 filter över hela världen. Hydrotechs mikrosilar tillverkas fortfarande i vår egen verkstad i Vellinge. Där arbetar idag 45 personer med att producera och utveckla Hydrotechs filterteknologi.

Dina arbetsuppgifter

Vår produktion består av svetshall och monteringshall. Du kommer att arbeta som svetsare. Arbetsuppgifterna består av svetsarbete i rostfri plåt och rör. Svetsmetoderna är MIG och TIG. Dina arbetstider är 07:00-16:00. I perioder kan övertid förekomma.

Vem söker vi?

Du har något års erfarenhet av svetsning. Det är meriterande om du svetsat i tunn och tjock plåt och har erfarenhet av ritningsläsning.

Vi tror att du är en person som är punktlig, noggrann och arbetsvillig. Du talar och skriver svenska och har körkort B. Meriterande är om du har truckkort.

Arbetstider: 07:00-16:00

Placering: Vellinge

Omfattning: Heltid, visstid ca: fyra månader med start så snart som möjligt. Goda chanser till förlängning och tills vidare anställning.

Om företaget

Hydrotech, en del av Veolia Water Technologies. Hydrotech utvecklar, tillverkar och marknadsför filter inom vattereningsområdet. Vi har en världsledande position inom mikrosiltekniken och vårt system används världen över. Mikrofiltrering är en teknik som används för att ta bort partiklar från alla typer av flytande vätskor. Hydrotechs filter används för vattenrening inom bland annat dricksvatten, processvatten, fiskodlingar och avloppsverk.

Veolia Water Technologies med expertis och teknologi i världsklass har globalt 10000 anställda i 135 affärsenheter (teknologicenter/säljbolag), lokaliserade i 54 län-der runt om i världen. Veolia Water Technologies AB i Sverige består av AnoxKaldnes, Hydrotech och VA-Ingenjörerna, och totalt cirka 150 anställda.