Vedenkäsittelypalvelut ja operointi

Huoltopalvelut

Tavoitteenamme on auttaa asiakasta kaikissa veden, jäteveden ja lietteenkäsittelyn ongelmissa.

Palvelumme perustuu yhteistyöhön ja pitkiin asiakassuhteisiin. Otamme huomioon asiakkaidemme tarpeet ja tarjoamme teknisesti ja taloudellisesti parhaat ratkaisut. 

Ratkaisuvaihtoehdoissa voimme hyödyntää oman kattavan tuotekannan tarjoamien mahdollisuuksien lisäksi myös henkilöstömme laajaa kokemusta erilaisista prosesseista ja laitoksista.

Palvelumme avulla prosesseista ja laitteista on saatavissa irti paras hyöty ja elinkaariajatelumme mukaisesti ajattelemme aina asiakkaan kokonaiskustannuksia.

Huoltopalveluja sellu- ja paperiteollisuuden jätevedenkäsittelyyn

Aquaflow Oy kehittää jatkuvasti prosesseja ja tuotteitaan, joten voimme tarjota teknisiä ratkaisuja kaikkiin tehostamis- ja uusintatarpeisiin, vaikka alkuperäinen toimitus ei olisikaan Aquaflow Oy:n.

Osaamisemme kattaa myös prosessien analysoinnin ja kehittämisen avainasiakkaillemme. Uudistamme toimintoja ja analysoimme prosesseja ja toimintoja asiakkaidemme laitoksilla.

Varaosapalvelumme huolehtii tärkeistä osista ja pienistä korjauksista, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti lyhyellä varoitusajalla. Suuremmissa modernisoinneissa perusteellinen suunnittelu minimoi kustannukset ja korjaukseen käytetyn ajan.

Tarjoamme myös laitosten operointipalveluja sekä vesi- ja jätevesilaitoksille että lietteenkäsittelyn kokonaisuuden hallintaan.

Huolto-ja varaosapalveluja teollisuuden ja voimalaitosten kohteisiin

Teollisuuden ja voimalaitosten kohteisiimme tarjoamme huolto- ja varaosapalveluja. Lisäksi käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi laitteiden ja laitoksen kehittämiseen ja tehostamiseen tähtääviä toimenpiteitä.

Laboratorioiden  vedenpuhdistuslaitteiden huoltopalvelut

ELGA LabWater -vedenpuhdistuslaitteille tarjoamme asennus-, huolto- ja varaosapalveluja kattavan toimipisteverkostomme kautta. 

ELGA -huoltopisteet sijaitsevat Vantaalla, Turussa, Tampereelle, Kuopiossa ja Oulussa.