URA JA AVOIMET TYÖPAIKAT

AVOIN TYÖPAIKKA HELSINGISSÄ

Aquaflow Oy on osa Veolia Water Technologies -yritystä, joka on maailman johtava vesi- ja jätevesipalvelujen tarjoaja.

Jos olet vastavalmistunut tai jos olet jo kokeneempi alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita kansainvälisessä yrityksessä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen tuula.tappinen@veolia.com ja otamme sinuun yhteyttä.

HAEMME PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ/PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ HELSINKIIN

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy tarjoaa uusinta teknologiaa ja laadukkaita laitteita, ratkaisuja ja prosessiosaamista sekä niihin liittyviä palveluja kuntien ja teollisuuden eri vedenkäsittelyn tarpeisiin. Käytössämme on Veolia-konsernin laaja tuotevalikoima ja tekninen tuki.

Palveluksessamme on n. 40 alan ammattilaista. Viennin osuus liikevaihdostamme on n. 70 %.

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme dynaamiseen joukkoomme Helsinkiin

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ / - PÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan myymiemme laitos- ja laiteprojektien kokonaisvaltaisesta hoitamisesta Suomessa.

Tässä tehtävässä edellytämme vähintään muutaman vuoden työkokemusta. Aiempi projektikokemus vedenkäsittelyalalta ja eri vedenkäsittelytekniikoiden tuntemus katsotaan eduksi.

Koulutukseltasi olet insinööri, AMK-insinööri tai DI. Tulet hyvin toimeen englannin kielellä. Muiden kielten osaaminen on eduksi. Tehtävien menestyksekäs hoito edellyttää sinulta oikeaa asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, matkustusvalmiutta ja joustavuutta.

Yrityskulttuurimme on aidosti asiakaslähtöistä. Tarjoamme Sinulle näköalapaikan kansainvälisessä yrityksessä, jolla on globaalisti huomattavat tuotekehitys- ja tutkimusresurssit sekä pitkä toimiala-kokemus niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Vesiteknologian osaamista syvennetään jatkuvasti ammattitaidon kehittämiseksi.

Lisätietoja ja hakemukset toimitusjohtaja Seppo Wallinmaa, puh.: 040 722 1215, seppo.wallinmaa@veolia.com

Hakemukset palkkatoivomuksineen 03.11.2017 mennessä. Myös edelliset hakemukset tähän positioon huomioidaan.

Aquaflow Oy on osa Veolia-konsernia, joka on maailman suurin vedenkäsittely-yhtiö. Veolialla on palveluksessaan 163 000 henkilöä. Vuoden 2016 liikevaihto oli 24,4 miljardia euroa.