TEOLLISUUDEN VEDEN- JA JÄTEVEDEN RATKAISUT

VESIRATKAISUJA TEOLLISUUDELLE

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy tarjoaa ja toteuttaa sekä standardiratkaisuja että räätälöityjä veden, jäteveden ja lietteen käsittelyn ratkaisuja teollisille asiakkaille kuten sellu- ja paperiteollisuus, kaivosteollisuus, muu teollisuus, voimalaitokset, laboratoriot, palvelut ja operointi. 

Ratkaisumme teollisuuden erilaisiin veden- ja lietteenkäsittelyn tarpeisiin perustuvat maailman suurimman vesikonsernin Veolian laajaan tuotevalikoimaan, josta on kokemuksia ja referenssejä ympäri maailmaa.

Yrityksellämme on ratkaisut raaka- ja prosessiveden käsittelyyn sekä tehtaan sisäisten kiertovesien käsittelyyn. Käytössämme ovat viimeisimmät tekniset innovaatiot niin kalvotekniikan kuin sähköisen ioninvaihtotekniikan osalta. Toimitamme laitokset tarvittaessa avaimet käteen -toimituksina sisältäen käyttöönoton ja henkilökunnan koulutuksen.

Lisäksi laitteillamme ja prosesseillamme voidaan käsitellä tehokkaasti jätevesiä ja syntyviä lietteitä.

Yhdessä konsernin sisaryritysten kanssa meillä on Euroopan suurin liikkuva vedenpuhdistuskalusto erilaisia pikaisia ja tilapäisiä tarpeita varten.

Sellu- ja paperitehtaiden jätevedenkäsittely

Sellu- ja paperiteollisuuden jätevedenkäsittelylaitos

Globaalia huippuosaamista

Toimitamme räätälöityjä ratkaisuja sellu- ja paperitehtaiden jätevesien käsittelyyn maailmanlaajuisesti. Toimituksemme sisältävät sekä laitosten suunnittelun että toteutuksen.

Yksittäisistä laitteista haastaviin avaimet käteen -laitostoimituksiin

Tarjontamme koostuu mekaanisista, biologisista ja kemiallisista vedenpuhdistustekniikoista sekä erilaisista lietteenkäsittelyn tekniikoista. Biologinen osa voidaan tapauksesta riippuen toteuttaa aerobisella tai anaerobisella + aerobisella prosessilla.

Aquaflow'lla on P&P -teollisuuteen suunnitellut omat ydinprosessit sekä räätälöidyt, korkean käyttöasteen omaavat päälaitteet.

Aquaflow on menestyksekkäästi toteuttanut satoja projekteja erilaisissa ilmasto- ja tehdasolosuhteissa kaikkialla maailmassa. Kaikki toimituksemme tunnetaan toimivuudestaan ja siitä, että saavutamme tulokset, jotka alittavat vaativimmatkin ympäristömääräykset.

Lisätietoa englanniksi:Klikkaa tästä linkistä.

Prosessivesiratkaisuja voimalaitoksille

Luotettavaa ja asiantuntevaa vedenkäsittelyä

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy tarjoaa ratkaisuja lisäveden valmistukseen ja lauhteiden käsittelyyn.

Tekniikkamme perustuu Veolian kehittämiin ratkaisuihin ja palveluihin, joista on kokemuksia ja referenssejä ympäri maailmaa. Käytössämme ovat viimeisimmät tekniset innovaatiot niin kalvotekniikan kuin sähköisen ioninvaihtotekniikan osalta.

Toimitamme laitokset tarvittaessa avaimet käteen -toimituksina sisältäen käyttöönoton ja henkilökunnan koulutuksen.

Lisätietoa englanniksi: Klikkaa tästä linkistä.