Prosessi- ja jätevedenkäsittelyn asiantuntija

Täyden palvelun vesitalo

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy on johtava ympäristöalan yritys, joka toimittaa veden, jäteveden ja lietteenkäsittelyn laitteita, laitoksia ja palveluja niin kunnallisille kuin teollisuuden asiakkaille.

Sellu- ja paperiteollisuus

Aquaflow'lla on sellu- ja paperiteollisuudessa yli 50 vuoden kokemus. Olemme toteuttaneet maailmanlaajuisesti satoja projekteja erilaisissa ja vaativissa ilmasto- ja tehdasolosuhteissa.

Yhteyshenkilömme: Myyntijohtaja Mikko Lonka, 

puh.: +358 (0)50 585 0639, s-posti: mikko.lonka@veolia.com

Sellu- ja paperiteollisuuden ratkaisuista löytyy enemmän tietoa englanninkielisiltä kotisivuiltamme.

Muu teollisuus

Toimitamme vesilaitoksille Veolian maailmalla testaamia korkealuokkaisia veden, jäteveden ja lietteenkäsittelyn tekniikoita ja palveluja, joita on sovellettu pohjoisiin olosuhteisiimme.

Aquaflow tarjoaa niin standardi- kuin räätälöityjä ratkaisuja voimalaitoksille, lääke-, elintarvike- ja kemianteollisuudelle sekä erilaisille laboratorioille.

Yrityksemme kehittää prosesseja ja laitteita, joissa painotetaan käytettävyyttä, alhaisia investointikustannuksia sekä tietysti turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Laboratoriot

ELGA LabWaterin malleista löytyvät vedenpuhdistuslaitteet laboratorioon ja välinehuoltoon. Laitteet on suunniteltu sekä biokemian että analyyttisen ja kliinisen kemian käyttötarkoituksiin. Toimintavarmat ja erittäin hiljaiset ELGA-vedenpuhdistuslaitteet takaavat erinomaisen veden laadun.

AF-Service

Tarjoamme AF-Servicen puitteissa erilaisia ratkaisuja kaikkeen perinteiseen kunnossapitoon sekä laitteiden ja prosessien tehostamis- ja uusintatarpeisiin. Varaosapalvelumme huolehtii vara- ja kulutusosien toimituksista ammattitaitoisesti.

Tarjoamme myös laitosten operointinpalveluja sekä vesi- ja jätevesilaitoksille että lietteenkäsittelyn kokonaisuuden hallintaan.

AF-Servicen yhteyshenkilö: 

Service päällikkö, Marko Taskinen,  puh.: +358 (0)50 570 3578,  s-posti: marko.taskinen@veolia.com

URA

Aquaflow Oy on osa Veolia Water Technologies -yritystä, joka on maailman johtava vesi- ja jätevesipalvelujen tarjoaja.

Aquaflow tarjoaa kattavasti erilaisia veden, jäteveden ja lietteenkäsittelyn laitteita, laitoksia ja niihin liittyviä palveluja niin kunnallisiin kuin teollisuuden tarpeisiin.

Jos olet vastavalmistunut tai jos olet jo kokeneempi alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita kansainvälisessä yrityksessä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen tuula.tappinen@veolia.com ja otamme sinuun yhteyttä.