AQUAFLOW -  jätevesitekniikan alalla maailman kärkiyritys

Veolia - Täyden palvelun vesitalo

Aquaflow Oy, globaalin Veolia-konsernin paikallisyksikkö, on saavuttanut maailmanlaajuisesti johtavan aseman metsäteollisuuden jäteveden ja lietteenkäsittelyn teknologiajohtajana.

Yrityksen juuret ovat Savonlinnassa, jonne on vuosikymmenten kuluessa keskittynyt metsäteollisuuden jäteveden ja lietteenkäsittelyn noin 30 hengen osaamiskeskus. Siellä kehitetään ja myydään Aquaflow'n omaa teknologiaa sellu- ja paperiteollisuudelle maailmanlaajuisesti.

Tuore organisaatiomuutos on vahvistanut asiantuntijayrityksen toiseksi päätoimialaksi teollisuuden ja kuntien prosessi- ja jätevedenkäsittelyn. Yrityksellä on vahva asema myös laboratorioiden ja välinehuollon vedenkäsittelyssä.

Sellu- ja paperiteollisuuden jätevesien käsittely

Mondi Richards Bayn jälkiselkeytin

Mondi Richards Bayn jätevedenpuhdistamo

Aquaflow'lla on sellu- ja paperiteollisuudessa yli 50 vuoden kokemus. Olemme toteuttaneet maailmanlaajuisesti satoja sellu- ja paperiteollisuuden projekteja erilaisissa ja vaativissa ilmasto- ja tehdasolosuhteissa.

Yhteyshenkilömme: Myyntijohtaja Mikko Lonka, 

puh.: +358 (0)50 585 0639, s-posti: mikko.lonka@veolia.com

Sellu- ja paperiteollisuuden ratkaisuista löytyy enemmän tietoa englanninkielisiltä kotisivuiltamme.

Klikkaa tästä linkistä.

TEOLLISUUDEN VEDENKÄSITTELY

Actiflo-selkeytys vesilaitoksille, prosessivedelle ja jäteveden käsittelyyn

Actiflo-selkeytys

Toimitamme vesilaitoksille Veolian maailmalla testaamia korkealuokkaisia veden, jäteveden ja lietteenkäsittelyn tekniikoita ja palveluja, joita on sovellettu pohjoisiin olosuhteisiimme.

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy tarjoaa niin standardi- kuin räätälöityjä ratkaisuja voimalaitoksille, lääke-, elintarvike- ja kemianteollisuudelle sekä erilaisille laboratorioille.

Yrityksemme kehittää prosesseja ja laitteita, joissa painotetaan käytettävyyttä, alhaisia investointikustannuksia sekä tietysti turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Vedenpuhdistus laboratorioissa

PURELAB Chorus -vedenpuhdistuslaitteet laboratorioiden sovelluksiin

PURELAB Chorus -vedenpuhdistuslaitteet

ELGA LabWaterin malleista löytyvät vedenpuhdistuslaitteet laboratorioihin ja välinehuoltoihin

Laitteet on suunniteltu sekä biokemian että analyyttisen ja kliinisen kemian käyttötarkoituksiin. 

Toimintavarmat ja erittäin hiljaiset ELGA-vedenpuhdistuslaitteet takaavat erinomaisen veden laadun.

Huoltopalvelut

Altri Celbin ilmastusallas ja jälkiselkeytin

Altri Celbin jätevedenpuhdistamo

Tarjoamme AF-Servicen puitteissa erilaisia ratkaisuja kaikkeen perinteiseen kunnossapitoon sekä laitteiden ja prosessien tehostamis- ja uusintatarpeisiin. 

Varaosapalvelumme huolehtii vara- ja kulutusosien toimituksista ammattitaitoisesti.

Tarjoamme myös laitosten operointinpalveluja sekä vesi- ja jätevesilaitoksille että lietteenkäsittelyn kokonaisuuden hallintaan.

AF-Servicen yhteyshenkilö: Service päällikkö, Marko Taskinen,  puh.: +358 (0)50 570 3578,  s-posti: marko.taskinen@veolia.com

Laatupolitiikka

Aquaflow Oy on vedenkäsittelyn huippuosaaja, joka markkinoi, myy ja toteuttaa veden-, jäteveden- sekä lietteenkäsittelyn tuotteita ja palveluja teollisille ja kunnallisille asiakkaille maailmanlaajuisesti. Toimintatapamme pohjautuu sertifioituun ISO 9001 -järjestelmään, jonka kehittämisestä vastaa Aquaflow’n johto. Ulkopuolinen toimija arvioi toimintaamme säännöllisesti.

Varmistaaksemme, että täytämme velvoitteet asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja omistajiamme kohtaan, toimimme seuraavien tavoitteiden mukaan:

-       Toimitamme tuotteet ja palvelut sopimuksen mukaan ajallaan ja huippulaatuisina, pyrkimyksenä luottamukselliset ja pitkäaikaiset suhteet asiakkaidemme kanssa.

-       Tunnistamme asiakastarpeet ja muutokset toimintaympäristössä, keräämme asiakkailtamme palautetta sekä koulutamme ja rohkaisemme henkilöstöämme kehittämään jatkuvasti toimintaamme, tuotteitamme ja palvelutarjontaamme.

-       Emme tingi työturvallisuudesta. Ehdoton tavoite on 0 onnettomuutta.

-       Olemme taloudellisesti kannattava ja täytämme omistajan yhtiölle asettamat tavoitteet.

-       Hyödynnämme yhteistyökumppaniemme vahvuuksia ja kehitämme liiketoimintoja niiden kanssa, jotka omalta osaltaan sitoutuvat tavoitteisiimme.

Aquaflow’n jokainen henkilö vastaa oman työnsä laadusta. Yhtiön johto vakuuttaa, että henkilöstö organisaation kaikilla tasoilla koulutuksen ja käytännön toimintaan perehtymisen kautta ymmärtää, toteuttaa ja ylläpitää tämän politiikan mukaista toimintaa. 

ISO 9001:2015 standardi

Yrityksellemme on myönnetty DNV-GL:n johtamisjärjestelmäsertifikaatti veden-, jäteveden- ja lietteenkäsittelyn laitteiden, laitosten ja niihin liittyvien palveluiden toimituksille. 

Suomen vahvimmat platina

Aquaflow Oy, Veolia Water Technologies Suomi luo voimaa tulevaisuuden talouselämään

Yrityksemme on saavuttanut korkean Rating Alfa-luottoluokituksen vuosina 2007 - 2020. 

Luokitus on merkki yrityksemme pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.