Prosessi- ja jätevedenkäsittelyn asiantuntija

Veolia - Täyden palvelun vesitalo

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy on johtava ympäristöalan yritys, joka toimittaa veden, jäteveden ja lietteenkäsittelyn laitteita, laitoksia ja palveluja niin kunnallisille kuin teollisuuden asiakkaille.

Sellu- ja paperiteollisuuden jätevesien käsittely

Mondi Richards Bayn jälkiselkeytin

Mondi Richards Bayn jätevedenpuhdistamo

Aquaflow'lla on sellu- ja paperiteollisuudessa yli 50 vuoden kokemus. Olemme toteuttaneet maailmanlaajuisesti satoja projekteja erilaisissa ja vaativissa ilmasto- ja tehdasolosuhteissa.

Yhteyshenkilömme: Myyntijohtaja Mikko Lonka, 

puh.: +358 (0)50 585 0639, s-posti: mikko.lonka@veolia.com

Sellu- ja paperiteollisuuden ratkaisuista löytyy enemmän tietoa englanninkielisiltä kotisivuiltamme.

 http://technomaps.veoliawatertechnologies.com/aquaflow/en/

Aquaflow sai huippuarviot asiakkailtaan (julkaistu 30.1.2017)

Aquaflow on menestynyt erinomaisesti vastikään tehdyssä kansainvälisessä konsulttiselvityksessä. Sen mukaan sellu- ja paperiteollisuuden asiakkaat pitävät ympäristöteknologian hankinnassa tärkeimpinä tekijöinä prosessin toimivuutta, toimittajan alan yleistuntemusta sekä ostettavan teknologian käyttövarmuutta. 

Kaikista näistä Aquaflow sai korkeimmat mahdolliset arvosanat. Aquaflow arvioitiin tutkimuksessa alansa kiistattomaksi johtajaksi arvosanalla ”Highly Superior” (ylivertainen). Selvityksen mukaan sellu- ja paperiteollisuuden asiakkaat arvostavat myös tuotantolaitoskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja, nopeaa palvelua sekä kasvokkain käytäviä neuvotteluja. Näistäkin Aquaflow sai korkeat arvosanat. 

Tutkimuksen mukaan toimittajan uskottavuutta kuvasivat parhaiten referenssilaitokset. Aquaflow'lla todettiiin olevan referenssejä enemmän kuin muilla vastaavilla toimijoilla. 

Aquaflow'n markkinajohtajuutta ja kehityspotentiaalia arvioitiin tutkimukseen osallistuneiden joukossa erittäin korkeaksi. Asiakkaat myös odottavat Aquaflow'n tuovan jatkuvasti uusia ratkaisuja markkinoille. 

Laadullisiin menetelmiin sekä asiakkaiden ja asiantuntijoiden haastatteluihin perustuvan tutkimuksen toteutti loppuvuodesta 2016 ranskalainen kansainvälisen markkinoinnin konsulttiyritys Dibs. 

– Tutkimuksen välittämä palaute vahvistaa uskoamme omaan tekemiseen ja pitkäaikaiseen projekti- ja tuotekehitykseen, toteaa toimitusjohtaja Seppo Wallinmaa.

TEOLLISUUDEN VEDENKÄSITTELY

Actiflo-selkeytys vesilaitoksille, prosessivedelle ja jäteveden käsittelyyn

Actiflo-selkeytys

Toimitamme vesilaitoksille Veolian maailmalla testaamia korkealuokkaisia veden, jäteveden ja lietteenkäsittelyn tekniikoita ja palveluja, joita on sovellettu pohjoisiin olosuhteisiimme.

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy tarjoaa niin standardi- kuin räätälöityjä ratkaisuja voimalaitoksille, lääke-, elintarvike- ja kemianteollisuudelle sekä erilaisille laboratorioille.

Yrityksemme kehittää prosesseja ja laitteita, joissa painotetaan käytettävyyttä, alhaisia investointikustannuksia sekä tietysti turvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Vedenpuhdistus laboratorioissa

PURELAB Chorus -vedenpuhdistuslaitteet laboratorioiden sovelluksiin

PURELAB Chorus -vedenpuhdistuslaitteet

ELGA LabWaterin malleista löytyvät vedenpuhdistuslaitteet laboratorioihin ja välinehuoltoihin

Laitteet on suunniteltu sekä biokemian että analyyttisen ja kliinisen kemian käyttötarkoituksiin. 

Toimintavarmat ja erittäin hiljaiset ELGA-vedenpuhdistuslaitteet takaavat erinomaisen veden laadun.

Huoltopalvelut

Altri Celbin ilmastusallas ja jälkiselkeytin

Altri Celbin jätevedenpuhdistamo

Tarjoamme AF-Servicen puitteissa erilaisia ratkaisuja kaikkeen perinteiseen kunnossapitoon sekä laitteiden ja prosessien tehostamis- ja uusintatarpeisiin. 

Varaosapalvelumme huolehtii vara- ja kulutusosien toimituksista ammattitaitoisesti.

Tarjoamme myös laitosten operointinpalveluja sekä vesi- ja jätevesilaitoksille että lietteenkäsittelyn kokonaisuuden hallintaan.

AF-Servicen yhteyshenkilö: Service päällikkö, Marko Taskinen,  puh.: +358 (0)50 570 3578,  s-posti: marko.taskinen@veolia.com

Ura Veoliassa

Aquaflow Oy on osa Veolia Water Technologies -yritystä, joka on maailman johtava vesi- ja jätevesipalvelujen tarjoaja.

Jos olet vastavalmistunut tai jos olet jo kokeneempi alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita kansainvälisessä yrityksessä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen tuula.tappinen@veolia.com ja otamme sinuun yhteyttä.